SKOLE

Tervetuloa Kliffalla järjestettäviin Skolen koulutuksiin!

Ilmoittautuminen Kuksassa alla olevista linkeistä.

Koulutukset

Ko-Gi-tapaaminen

Kaikkien alla mainittujen koulutusten tapaamispaikkana on Skole.
Kun ilmoittaudut johonkin näistä, muistathan kertoa siitä pestiesihenkilöllesi, jotta sinulle ei laiteta työvuoroja samaan aikaan koulutuksen kanssa.

Tiistai 24.7.

Sudenpentujen partio-ohjelma iltapäivä Akeloille

klo 14.30-16.30

Iltapäivän aiheena on mm. käydä hiukan syvällisemmin sudenpentujen partio-ohjelmaa, uusia kasvatustavoitteita (1/2018) ja saada vertaistukea sudenpentujen johtamisessa. Iltapäivän ikäraja on 18.

Kouluttajana toimii Anna Nukari

Partiokouluttajailta

klo 18-20

Tämä on tarkoitettu kaikille partiossa kouluttamisesta kiinnostuneille. Tämä iltaman aiheena on miten saada perusasiat toimimaan suunnittelusta toteutukseen ROK:lla. Ikäraja on 15 vuotta.

Keskiviikko 25.7.

Seikkailijoiden partio-ohjelma-aamu Sammoille

klo 10-12

Aamun aiheena on mm. käydä hiukan syvällisemmin seikkailijoiden partio-ohjelmaa, uusia kasvatustavoitteita ja saada vertaistukea seikkailijoiden johtamisessa. Ikäraja on 16 vuotta ja RO-koulutus.

Kouluttajana toimii Anna Nukari

Tervetuloa lippukunnan hallitukseen –koulutus

klo 14.30-16.30

Koulutuksessa käsitellään hallituksen ja sen jäsenien tehtäviä sekä tutustutaan kokousasiakirjoihin (esityslista, pöytäkirja, muistio). Koulutus on tarkoitettu 15 vuotta täyttäneille lippukunnan hallituksen jäsenille ja sihteereille. Koulutus antaa valmiudet toimia jäsenenä lippukunnan hallituksessa.

Kouluttajana toimii Meeri-Maria Jaarva

Lauantai 28.7. KYLÄILYPÄIVÄ

Ko-Gi tapaaminen

klo 14-16

Onko kaulassasi nappulat tai untuvikkohuivi? Haluatko tavata Ko-Gi -ystäviä ja uusia tuttuja? Laulaa lintulaulua, muistella veturin muurausta ja maaastoleikkiä? Keskustella partion johtamiskoulutuksesta ohjatusti ja vapaamuotoisesti? Onnitella uusia Gilwell-lippukunnan jäseniä? Kliffalla järjestetään Ko-Gi -tapaaminen lauantaina 28.7. klo 14-16. Päivä on leirin kyläilypäivä joten Ko-Gi -tapaamiseen pääsee osallistumaan vaikkei leiriläinen olisikaan. Tarkempaa tietoa tuonnempana, seuraa viestintää! Ko-Gi pitää olla aloitettuna ja ikää sellaset 22 vuotta tai yli.

Terkuin Meeri.Maria Jaarva, Ko-Gi tapaamiskymppi

Tervetuloa partioon –kurssi

klo 14.30-17.30

Tervetuloa partioon -kurssilla pääset sukeltamaan partion maailmaan! Tiiviiltä kurssilta saat perustiedot partiotoiminnasta, sen historiasta ja nykyisestä partioarjesta. Lisäksi opit, kuinka partiossa toimitaan ja touhutaan turvallisesti. Koulutus sisältää Suomen Partiolaisten koulutusmoduulit Tätä on partio ja Turvallisesti partiossa. Kurssi sopii partiotoiminnasta yleisesti kiinnostuneille, niin partion aikuisena aloittavalle, partioon palaajille tai lastensa kautta partiosta innostuneille vanhemmille. IKäraja 18 vuotta.

Kouluttajana toimii Julia Sahramäki

Sunnuntai 29.7.

Tervetuloa partioon –kurssi

Klo 9-12

Tervetuloa partioon -kurssilla pääset sukeltamaan partion maailmaan! Tiiviiltä kurssilta saat perustiedot partiotoiminnasta, sen historiasta ja nykyisestä partioarjesta. Lisäksi opit, kuinka partiossa toimitaan ja touhutaan turvallisesti. Koulutus sisältää Suomen Partiolaisten koulutusmoduulit Tätä on partio ja Turvallisesti partiossa. Kurssi sopii partiotoiminnasta yleisesti kiinnostuneille, niin partion aikuisena aloittavalle, partioon palaajille tai lastensa kautta partiosta innostuneille vanhemmille. Ikäraja 18 vuotta.

Kouluttajana toimii Julia Sahramäki

Lippukunnan sidoryhmät, edunvalvonta ja varainhankinta –moduuli

klo 10-12

Maaliskuun MEGA-koulutusviikonlopun viimeinen koulutusmoduuli LPKJ-kurssilaisille. Ikäraja 18 ja PJPK suoritus.

Kouluttajana toimii Heidi ”Heitu” Lehtikuja

PJOK – Ohjaajana partiojohtaja-peruskurssilaiselle

klo 14-17

Oletko toiminut tai tuletko mahdollisesti joskus toimimaan ohjaajana partiojohtaja-peruskurssilaiselle? Kiinnostaako sinua syventyä ohjaamiseen? Haluatko tietää johtamisharjoituksen laajuudesta tai millaisia ne voivat olla? Tule kouluttautumaan vieläkin paremmaksi ohjaajaksi! Ikäraja 18 ja PJPK suoritus.

Kouluttajana toimii Pauliina ”Pave” Moilanen

Lisätietoja Skolen toiminnasta pestiryhmältä: kliffapestit@partiolainen.fi