Tekijälle

Tämä osio on suunnattu leirin tekijöille! Kokoamme tänne tietoa avoimista pesteistä, rakennus- ja purkuleiristä, leirilippukunnan kansion ja materiaalit. Pestejä avautuu koko ajan, tsekkaa avoimet pestit mukaan tekijäksi-sivulta.

Turvallisesti yhdessä -koulutus

Turvallisesti yhdessä -koulutus on pakollinen kaikille Kliffan yli 15-vuotiaille osallistujille ja tekijöille riippumatta pestistä tai sen kestosta.

Turvallisesti yhdessä -koulutuksen tarkoituksena on edistää lasten ja nuorten hyvinvointia sekä vahvistaa turvallista kasvuympäristöä partiossa. Koulutus antaa toimintaohjeita tilanteisiin, joissa lapsi tai nuori on esimerkiksi tullut kiusatuksi tai kaltoinkohdelluksi.

Lisätietoja Turvallisesti yhdessä -koulutuksesta löydät täältä.

Koulutuksen suorittaminen

Suomen Partiolaisten jäsenet

Turvallisesti yhdessä -koulutus suoritetaan verkossa itsenäisesti osoitteessa: moodle.partio.fi. Muistathan suorittaa koulutuksen hyvissä ajoin ennen leiriä. Kurssin suorittaminen Moodlessa onnistuu partioID:n avulla. Mikäli sinulla ei ole partioID:tä, katso kohta EVP:t (alla).

Todistus/Kuksa-merkintä suoritetusta koulutuksesta esitetään pestiesihenkilölle ennen leiriä (tulostettu paperi tai kuva). Leirilippukunnan johtajisto ja pestivartioissa toimivat esittävät todistuksensa suoritetusta koulutuksesta leirilippukunnan pestijohtajille.

EVP:t eli Ei-vielä-partiolaiset

Mikäli sinulla ei ole partioID:tä voit suorittaa koulutuksen seuraavalla tavalla:

Tutustu ja lue Turvallisesti yhdessä ohje täältä: Turvallisesti yhdessä -koulutus
Kerro omalle pestiesihenkilöllesi Turvallisesti yhdessä -koulutuksen sisällöstä lyhyesti.
Koulutus on näin suoritettu Kliffaa varten. Huomioithan, että tämä suoritus ei ole virallinen partioID:llä suoritettava kurssisuoritus.

Lisätietoja koulutuksesta pestiryhmältä, kliffapestit at partiolainen.fi