Järjestyksenvalvoja

Onko sinulla asiakaspalvelijan pelisilmää ja kliffa leirimieli? Oletko aina valmis? Saatat olla etsimämme leiriarjen sankari!

Turva etsii oma-aloitteisia, tiimityöskentelykykyisiä, vastuullisia, avuliaita ja positiivisia järkkäreitä tiimiinsä. Pesti edellyttää 18-vuoden ikää leirillä. Aikaisempaa järjestyksenvalvojakokemusta ei vaadita, mutta leirillä voimassa oleva kortti katsotaan eduksi. Kortin puuttuminen hakuvaiheessa ei ole este pestiin pääsylle.

Turva turvaa leiriä vuorokauden ympäri (pestissä on toki vapaa-aikaa!). Tehtävämme on varmistaa leirin henkilöturvallisuus ja olla avuksi toisille. Turvalainen omaa positiivisen partiomielen, tuntee vastuunsa ja tarttuu toimeen tarvittaessa. Hae turvaan!

Otamme pestiin ensisijaisesti partiolaisia, mutta myös ei-vielä-partiolaiset voivat hakea. Katsomme hyvällä jos pääset myös rakennusleirille.

Oletko suorittanut tai suorittamassa rantapelastajakurssin ennen leiriä? Hae rantavahdiksi turvaan! (erillinen pesti-ilmoitus)

Onko sinulla jo kokemusta järjestyksenvalvonnasta tai turvallisuusalasta ylipäätään? Kiinnostaisiko esimiestehtävät Kliffalla? Hae mestariksi turvaan! (erillinen pesti-ilmoitus)

Hakuohjeet ja yhteystiedot

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen august.halonen@partio.fi (turvan päällikkö 2). Kerro oletko pitkän vai lyhyen leirin Evolla ja tuo esiin mahdollinen pestin kannalta hyödyllinen kokemuksesi.