Aivastus eli ohjelma aikuisille ja vaeltajille

Vaeltajat ja aikuisetkin nauttivat Kliffan ohjelmasta! Kaipasitpa aikataulutettua ohjelmaa, rentoutumishetkeä, kahvikupposta tai jotain tekemistä silloin kun aikatauluusi sopii, vastaa Kliffan Aivastus-tiimi näihin tarpeisiin. Aikuis-ja vaeltajaohjelman löydät Montusta, joka sijoittuu lähelle samoajaloungea ja koulutuskatosta. Sieltä löydät Kuusen, aikuisille ja vaeltajille suunnatun Kävyn, Driimerin levähdyspaikat, Gymin ja kuuluisat johtajabileet!

Alta löydät Montun ohjelmien kuvaukset, lisäksi laaksot tarjoavat aikuisille versioita ohjelmastaan. Luvassa on muun muassa vesisotaa, rakovalkeaa ja ötökkäruokaa. Pidä silmät auki, sillä näistä ja kaikesta muusta luvassa olevasta aikuisohjelmasta voit lukea leirin aikana aikuisohjelman padletista!

Johtajaohjelmaa tarjolla

Lopullinen ohjelma saattaa vielä muuttua leiriin mennessä.

Käpy – Kahvila vaeltajille ja aikuisille
Tule musisoimaan ja rentoutumaan. Kahvilasta saattaa saada bataattiranskalaisia. Arvioitu aukiolo lähes joka päivä klo 12-00. Vain 400m bilemonttuun.

Driimeri – Aikuisten keidas
Jätä huolet portille, riisu sukat ja kengät ja varmista hyvät unet. Tule nauttimaan virkistävästä jalkakylvystä tai tee itsellesi unisieppari. Tai vain istu mukavassa tuolissa Peltorit päässä tai ota päikkärit.

Tent Escape – Ihmissalakuljetus
Haasta itsesi ja ystäväsi ratkaisemalla ainutlaatuinen pakoteltta tutustuen samalla ihmissalakuljetukseen maailmassa.

Metallityö
Tule rauhoittumaan opettelemalla työstämään nahasta ja metallista kauniita koriste- ja käyttöesineitä

Sormivärityö
Päästä patoutunut luovuutesi valloilleen ja osallistu koko leirin yhteiseen taideteokseen.

Tietovisat
Aikuis-Vaeltaja-kahvila Kävyssä tarjotaan päivittäin tietovisoja joukkuemuotoisessa kisassa. Valitse fiksuimmat kaverisi ja tule mittelemään upeista palkinnoista.

Open stage
Onko sinulla kyky, jonka uskoisit viihdyttävän muita?

Pirkkaniksi-seinä
Tiedätkö niksin tai omaatko muuten vain parhaan toimintatavan jokaiseen tilanteeseen? Jaa tämä tietosi ja tule oppimaan muiden niksejä.

Jousitaistelu
Kaiken aikuisohjelman ei tarvitse olla rauhallista. Tässä hittilajissa saat varmasti sykkeen nousemaan ja hien otsalle. Joukkueet ottavat toisistaan vastaa pehmonuolien avulla.

Päiväkirjaklubi
Supersuosittu ilmiö nyt myös Kliffalla. Tule lukemaan omaasi, sekä kuuntelemaan muiden nuoruusajan päiväkirjoja. Et varmasti pety!

Five Minute Crafts
Meinaako hektinen aikataulusi estää kaiken luovan leirilläsi? Tule vetämään henkeä edes viideksi minuutiksi ja opi nopeita ja käteviä kädentaitoja.

Boffermiekkailu
Mitäpä jos et vain huitoisi ilman tekniikkaa? Tule opettelemaan boffermiekkailun salat suoraan mestarilta.

Vaihtoketju
Osallistujille annetaan jokin pieni esine, kaikille sama. Määritellyn ajan puitteissa he yrittävät saada sen vaihdettua uuteen ja taas uuteen. Kilpailua käydään siitä, kuka tekee suurimman määrän vaihtokauppoja sekä siitä, kuka palaa ajan päätyttyä hienoimman saaliin kanssa.

Kuutamomelonta
Etkö ole ehtinyt viettää lähimpien ystäviesi kanssa tarpeeksi kahdenkeskista aikaa? Lähtekää yhdessä nauttimaan seurastanne järven selälle kanootissa ettekä varmasti unohda hetkeä.

Kliffat salamurhaajat
Eikö leirikin olisi jännempää, jos koko ajan saisi olla varuillaan murhayritysten pelossa/toivossa? Osallistu salamurhaaja -peliin ja pääset vihdoin olemaan samaa aikaa sekä kissa että hiiri.

Backstage-passi
Miten tehdään ruokaa tuhansille? Kuka tekee leirin isot ohjelmat? Millaista on johtaa suurleiriä? Kuka tyhjentää vessat? Tutustutaan siihen, miten leiri toimii ja päästään kurkkaamaan kulisseihin asiantuntijoiden opastuksella.

Mysteeri-illallinen
Jotain on tapahtunut ja hovimestari on syyllinen! Tule mukaan pelaamaan ja selvittämään yhdessä, mitä oikein tapahtuu.

Napakymppi
Neitiäxät ja herrabeet tutustuvat ja ihastuvat tutussa deittiohjelmassa. Lopuksi avataan kääröt ja paljastetaan, minne uusi pari pääsee treffeille!

Neiti etsivä
Kuka on syyllinen? Kaikki pääsevät osallistumaan murhamysteeriin sivustakatsojina, uhreina tai ehkä jopa syyllisenä. Samalla tutkitaan, miten yhteiskunta toimii, kun jotain traagista tapahtuu. Tervetuloa erityisesti vaeltajat!

Lisäksi laaksot tarjoavat aikuisille versioita ohjelmastaan. Luvassa on muun muassa vesisotaa, rakovalkeaa ja ötökkäruokaa. Pidä silmät auki, sillä näistä ja kaikesta muusta luvassa olevasta aikuisohjelmasta kuulet aikuisohjelman Padletista!