Leirimaksu

Kliffan leirimaksulla saat mahtavan täysihoitopaketin! Lyhyt Kliffa kestää 4 päivää, pitkä Kliffa taas 8 tai 9 leiripäivää täynnä ystäviä ja elämyksiä.

Lyhyt Kliffa on tarkoitettu sudenpennuille (n. 7-9-vuotiaat), joiden leiri starttaa maanantaina 23.7.2018 pääkaupunkiseudulta lähtevällä bussikuljetuksella. Vajaan parin tunnin matkan jälkeen ollaan perillä Evolla, jossa odottavat kotoisat teltat ja ensimmäinen ateria. Illalla päästään juhlatunnelmaan kaikille yhteisissä avajaisissa, joissa mukana ovat omat tutut johtajat. Tiistai ja keskiviikko ovat pullollaan mukaansatempaavaa ohjelmaa, mutta aikaa on myös loikoilla riippumatossa, ottaa matsi salkopalloa ja käydä jäätelöllä. Ohjelmalaaksoissa halukkaat pääsevät uimaan ja saunaan. Torstaina onkin jo aika pakata omat tavarat ja hypätä bussikyytiin, joka tuo sudenpennut iltapäiväksi takaisin pääkaupunkiseudulle. Kotiin palaa varmasti pölyinen, mutta iloinen leiriläinen.

Pitkä Kliffa on puolestaan seikkailijoille, tarpojille, samoajille, vaeltajille ja aikuisille (n. 10-vuotiaille ja sitä vanhemmille). Reissu alkaa sudenpentujen tapaan maanantaina 23.7.2018. Päivät vietetään kahdessa eri ohjelmalaaksossa ja sudenpentujen poistuttua päästään mukaan 24 tunnin seikkailuun, joka vie osittain myös leirialueen ulkopuolelle. Seikkailijoiden ja tarpojien (n. 10-15-vuotiaat) Kliffa päättyy maanantaina 30.7.2018, jolloin bussikyydit palaavat pääkaupunkiseudulle iltapäivästä. Samoajien ja sitä vanhempien (15+ v.) leiri jatkuu vielä tiistaille 31.8.2018. Maanantai-iltana juhlitaan harjakaisten vastakohtaa, kun leirin isot rakennelmat on saatu purettua. Paluukyydit ovat takaisin pk-seudulla tiistai-iltapäivänä.

Rakennus- ja purkuleirit ovat kaikille osallistujille ilmaisia. Ne ovat tarkoitettu samoajille ja sitä vanhemmille.

Rakennusleiri to 19.7. – su 22.7.
Purkuleiri ti 31.7. – pe 3.8.

Leirimaksuun sisältyy muun muassa:

  • Ajatuksella suunniteltu ohjelma jokaiselle ikäkaudelle aikuiset mukaan lukien. Ikäkausien päiväohjelmiin (”laaksot”) sekä muuhun ohjelmaan on panostettu Kliffalla erityisesti. ​
  • Hyvää leiriruokaa neljä kertaa päivässä valmiiksi valmistettuna.
  • Kuljetukset sekä osallistujille että lippukuntien tavaroille pääkaupunkiseudulta Evolle ja takaisin.​
  • Koko leirin yhteiset ohjelmat, kuten avajaiset, keskiäiset ja päättäjäiset.​
  • Laadukas ja toimiva leiri-infrastruktuuri, kuten rakennelmat, jätehuolto, suihkut sekä asiantuntevat ensiapu-, turvallisuus- ja muut palvelut.​
  • Majoitus lippukuntien teltoissa.
  • Leirihuivi ja jättimäärä kivoja muistoja!

Pitkä Kliffa 210 € (23.-31.7. )*

Leiriläiset seikkailijasta aikuisiin (10-vuotiaat ja sitä vanhemmat), myös kansainväliset osallistujat. Seikkailijat ja tarpojat lähtevät leiristä hieman aiemmin 30.7.

Lyhyt Kliffa 130 € (23.-26.7.)

Sudenpennuille (7-9 v.) sekä muille, jotka haluavat leireillä lyhyemmän ajan.

Päiväleirimaksu 40 €

Päiväleirimaksulla saat viettää vuorokauden leirissä ja sillä saat 4 ateriaa. Esimerkiksi: jos saavut iltapäivällä ja ensimmäinen leiriateriasi on päivällinen, sinulle on tarjolla vielä seuraavan päivän lounas, jonka jälkeen maksamasi leirivuorokausi päättyy. Päiväleirimaksu ei sisällä kuljetuksia leirille tai leiriltä. Lyhyeen Kliffaan voi myös yhdistää lisäpäiviä päiväleirimaksulla.

Rakennus- ja purkuleiri ovat ilmaisia ja purkuleirin loppuun asti oleville maksetaan 20 € hyvitys riippumatta siitä, onko osallistunut itse leirille vai ei.

Rakennusleiri 19.-22.7. ja purkuleiri 31.7.-3.8.

*Seikkailijoiden ja tarpojien (10-15-vuotiaat) leiri päättyy 30.7. sillä 31.7. ohjelmassa on enää leirin purkamista 15-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Alle kouluikäiset lapset vanhempansa kanssa

0-3-vuotiaille leiri ei maksa mitään. 4-6-vuotiaat maksavat 100 € riippumatta leirillä vietetyn ajan pituudesta. 4-6-vuotiaat voivat myös osallistua päiväleiriläisinä hintaan 35 €/päivä. Alle kouluikäisille leirillä on perheleirin ohjelma, mutta ohjelma ei ole kokoaikainen kuten vaikka seikkailijoille järjestetty ohjelma.

Maksujen perusteena olevat iät lasketaan 23.7.2018 mennessä täytetyin vuosin.

Kesätyöturva tarkoittaa oikeutta perua osallistuminen leirille maksutta viimeistään 31.5.2018, mikäli kesätyö osuu leirin päälle tai ei saa lomaa leirin ajaksi vakituisesta työstään. Kesätyöturva kattaa sitä hakeneen leiriläisen, tämän puolison ja alle kouluikäiset lapset, joiden osallistuminen leirille on mahdollista ainoastaan huoltajan kanssa.

Leirimaksut ovat samansuuruiset partiolaisille ja ei-partiolaisille. Leirimaksut laskutetaan suoraan osallistujilta yhdessä erässä ilmoittautumisen päätyttyä keväällä 2018. Osallistumismaksusta vähennetään mahdollinen lippukunnan osallistujilleen kohdentama tuki.

Kesätyöturva – työnantajan todistus