Peruutusehdot

Olen lukenut Kliffan ilmoittautumisohjeet ja sitoudun noudattamaan niitä.

Osallistumismaksua ei laskuteta, jos peruutus tehdään viimeistään 5.3.2018. Peruutuksen voi tehdä siihen asti itse Kuksassa. Lähtökohtaisesti maksettu leirimaksu palautetaan vain kesätyöturvan takia.

Mikäli et pääsekään osallistumaan leirille, voit etsiä tilallesi toisen partiolaisen. Tilalle tulevalla henkilölle tulee olla PartioID, mutta hänen ei tarvitse olla samanikäinen tai samasta lippukunnasta. Vaihdosta tulee ilmoittaa tällä lomakkeella Kliffan toimistolle viimeistään 31.5.2018. Tämän jälkeen emme valitettavasti pysty enää vaihtamaan osallistujia.

Sairastumis- ja tapaturmatapauksessa peruuta ilmoittautumisesi mahdollisimman pian. Näissä tapauksissa laskutamme osallistumismaksun, mutta voit hakea korvauksen omasta vakuutusyhtiöstäsi tai toissijaisesti partiovakuutuksesta.

Kesätyöturva on käytettävissä 31.5.2018 asti. Kesätyöturva mahdollistaa leiriosallistumisen perumisen, jos kesätyösi osuu leirin päälle tai et saakaan leirin ajaksi lomaa vakituisesta työstäsi. Kesätyöturva kattaa leiriläisen, tämän perheleiri-ikäiset lapset sekä puolison.
Kesätyöturva – työnantajan todistus täytettäväksi

Kielteisen stipendipäätöksen saaneet leiriläiset voivat peruuttaa osallistumisensa maksutta 31.5.2018 asti. Näissä tapauksissa ota yhteys Kliffan projektitoimistoon kliffa2018@partio.fi.