Osallistujailmoittautuminen 15.1.–5.3.2018

Ilmoittauttuminen Kliffalle on auki 15.1.-5.3. Ilmoittautuminen tehdään partiorekisteri-Kuksassa. Myös ei-partiolaiset ilmoittautuvat Kuksan kautta omalla linkillään. HUOM! Ilmoittautuminen päiväleirille on auki vain 1.4. asti.

Siirry ilmoittautumaan

Alaikäisen partiolaisen ilmoittaa huoltaja. Tähän tarvitaan partioID eli tunnukset Kuksaan. Nämä tunnukset saat lippukuntasi jäsenrekisterinhoitajalta. Jos et ole varma, onko sinulla toimivaa partioID:tä, kannattaa ilmoittautumisen kanssa olla hyvissä ajoin liikkeellä.

Monet lippukunnat tukevat Kliffalle osallistuvia jäseniään jollain summalla. Tämä summa ei näy vielä ilmoittautumislomakkeessa, vaan vasta laskussa.

Ilmoittautumis- ja leirimaksuvaihtoehdot

Lapsen ilmoittaminen perheleiriin

Myös kaikki alle partio-ohjelman ikäiset lapset, jotka osallistuvat perheleirille vanhemman kanssa, tulee ilmoittaa yksitellen. Ei-vielä partiolaiset lapset ilmoitetaan samalla lomakkeella, kuin muutkin ei-partiolaiset.

Lippukunnat huomio: Ovathan jäsenrekisterinne ajan tasalla!

Stipendin hakeminen

Leiriosallistumisen tueksi voi ilmoittautumisen yhteydessä hakea stipendiä, esimerkiksi opiskelijat ja muut pienituloiset. Sisaralennuksia Kliffalla ei ole, joten avustukset ovat hyvä vaihtoehto myös perheille, joista useampi partiolainen osallistuu Kliffalle. Avustusta haetaan ilmoittautumisen yhteydessä Kuksassa.

Stipendivaihtoehdot ovat 50 €, 100 € ja täysi leirimaksu. Myönnettävä stipendi saattaa olla eri suuruinen kuin haettu stipendi, ei kuitenkaan haettua tai osallistujan leirimaksua suurempi. Stipendit käsittelee leiriorganisaatiosta ja Pääkaupunkiseudun partiolaisista erillään toimiva stipendiryhmä. Kielteisen tai alennetun stipendipäätöksen saanut voi peruuttaa ilmoittautumisen maksutta 31.5.2018 asti.

Stipendi anotaan erillisellä lomakkeella, joka aukeaa kun ilmoittautumislomakkeen täytettyään painaa ilmoittaudu ja ano stipendiä. Stipendiä voi anoa vain pitkän tai lyhyen Kliffan ajalle. Yksittäisiä leiripäiviä valinnut ei voi hakea stipendiä.

Ilmoittautumisen ehdot

Leiriosallistumista on mahdollista muokata ja perua maksutta 5.3.2018 asti.

Kesätyöturva mahdollistaa ilmoittautumisen perumisen maksutta 31.5.2018 asti niille, joiden työt estävät leirille osallistumisen.

Sairastumistapauksissa korvausta haetaan ensisijaisesti omasta vakuutusyhtiöstä ja toissijaisesti partiovakuutuksesta.

Laskutus tapahtuu yhdessä erässä 16.4. alkaen. Laskussa on huomioitu mahdollinen stipendi ja lippukunnan myöntämä tuki.

Leirille pääsyn edellytys on maksettu osallistumismaksu.

Katso tarkemmat ilmoittautumisehdot.

Ilmoittautumisen onnistuminen

Ilmoittautuminen on onnistunut, mikäli saat sähköpostiisi ilmoittautumisvahvistuksen ja ilmoittautumisesi näkyy Kuksassa, omissa tiedoissasi välilehdellä tapahtumat. Mikäli et ole saanut ilmoittautumisvahvistusta, eikä Kuksassakaan näy ilmoittautumistasi, ilmoittaudu uudelleen.

Ilmoittautumisen jälkeen

  • Saat ilmoittautumisvahvistuksen sähköpostiisi. Ilmoittautumista pääsee muokkaamaan 5.3. asti Kuksassa. Ei-partiolainen pääsee muokkaamaan ilmoittautumistaan ilmoittautumisvahvistuksessa olevalla ilmoittautumistunnuksella.
  • Osallistujat, joilla ei ole lippukuntaa, ohjataan johonkin leirille osallistuvaan lippukuntaan.
  • Leiriin liittyvissä kysymyksissä käänny ensin oman lippukuntasi puoleen, mikäli et löydä vastausta nettisivuiltamme.
  • Seuraa Kliffan somekanavia Facebookissa ja Instagramissa.
  • 1. leirikirje postitetaan maaliskuussa.
  • Stipendiryhmä päättää ilmoittautumisajan päätyttyä stipendien myöntämisestä ja on yhteydessä stipendejä hakeneisiin.
  • Laskutus tapahtuu yhdessä erässä 16.4.2018 alkaen.
  • Rakennus- ja purkuleirin ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin.

Haluatko tietää lisää partiosta ja leirielämästä? Tarjoamme huoltajille ja ei-partiolaisille kevään mittaan muutamassa osassa perustietoa leireilystä, eli Kliffa-vinkkejä. Jos haluat osallistua tähän leirivalmennukseen, voit tilata materiaalin sähköpostiisi.Apuja ja neuvoja

Kirjautuminen ja PartioID 

PartioID ei toimi
En ole maksanut SP:n jäsenmaksua muutamaan vuoteen enkä siten pysty luomaan PartioID:tä

Huoltajat

Huoltaja ilmoitti vahingossa itsensä Kliffalle, vaikka tarkoitus oli ilmoittaa huollettava: kuka hoitaa ilmoittautumisen kuntoon?
Minulla ei ole huoltajanumeroa, miten saan PartioID:n?
Partiolainen huoltaja ja huollettava eri lippukunnissa - miten saan eri lippukunnassa jäsenenä olevan huollettavani tiedot näkymään Kuksa-tunnuksillani?
Huollettavan tietoja ei voi valita lomakkeen yläkulmasta
Miten voin luoda huoltajatunnuksen ilman sähköpostiosoitetta?

Ilmoittautumistietojen muokkaus 

Miten muokataan leirilippukuntailmoittautumista?
Mitä kohtia voin ilmoittautumislomakkeella muokata ja kuinka pitkään?
Miten ilmoittautumisen voi peruuttaa?
Keitä kesätyöturva koskee?
Missä ilmoittautumisen muokkaaminen tapahtuu?
Miten voi muokata partioon tutustujan ilmoittautumista?

Perheleiriläiset

Mikä on perhetunniste ja miten se luodaan? Miten perhetunnistetta käytetään?
Miten leirille ilmoittautuu syntymättömän lapsen äiti? Voiko ilmoittautua perheleirille, vaikka lasta ei ilmoittautumisvaiheessa vielä ole?

Muut asiat 

Mistä tiedän, että ilmoittautuminen on mennyt perille?
Miksi joku ei ole saanut ilmoittautumisvahvistusta?
Kuka näkee ilmoittautumistiedot? Pystyykö joku lippukunnan henkilö näkemään ilmoittautumistietoja?
Miten saan leirilippukuntapestini näkyviin Kuksassa?

Leirimaksu

Pitkä Kliffa 210 € (23.-31.7. )*

Leiriläiset seikkailijasta aikuisiin (10-vuotiaat ja sitä vanhemmat), myös kansainväliset osallistujat. Seikkailijat ja tarpojat lähtevät leiristä hieman aiemmin 30.7.

Lyhyt Kliffa 130 € (23.-26.7.)

Sudenpennuille (7-9 v.) sekä muille, jotka haluavat leireillä lyhyemmän ajan.

Päiväleirimaksu 35 €

Päiväleirimaksulla saat viettää vuorokauden leirissä ja sillä saat 4 ateriaa. Esimerkiksi: jos saavut iltapäivällä ja ensimmäinen leiriateriasi on päivällinen, sinulle on tarjolla vielä seuraavan päivän lounas, jonka jälkeen maksamasi leirivuorokausi päättyy. Päiväleirimaksu ei sisällä kuljetuksia leirille tai leiriltä. Lyhyeen Kliffaan voi myös yhdistää lisäpäiviä päiväleirimaksulla.

Rakennus- ja purkuleiri ovat ilmaisia ja purkuleirin loppuun asti oleville maksetaan 20 € hyvitys riippumatta siitä, onko osallistunut itse leirille vai ei.

Rakennusleiri 19.-22.7. ja purkuleiri 31.7.-3.8.

*Seikkailijoiden ja tarpojien (10-15-vuotiaat) leiri päättyy 30.7. sillä 31.7. ohjelmassa on enää leirin purkamista 15-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Alle kouluikäiset lapset vanhempansa kanssa

0-3-vuotiaille leiri ei maksa mitään. 4-6-vuotiaat maksavat 100 € riippumatta leirillä vietetyn ajan pituudesta. Alle kouluikäisille leirillä on perheleirin ohjelma, mutta ohjelma ei ole kokoaikainen kuten vaikka seikkailijoille järjestetty ohjelma.

Maksujen perusteena olevat iät lasketaan 23.7.2018 mennessä täytetyin vuosin.

Kesätyöturva tarkoittaa oikeutta perua osallistuminen leirille maksutta viimeistään 31.5.2018, mikäli kesätyö osuu leirin päälle tai ei saa lomaa leirin ajaksi vakituisesta työstään. Kesätyöturva kattaa sitä hakeneen leiriläisen, tämän puolison ja alle kouluikäiset lapset, joiden osallistuminen leirille on mahdollista ainoastaan huoltajan kanssa.

Leirimaksut ovat samansuuruiset partiolaisille ja ei-partiolaisille. Leirimaksut laskutetaan suoraan osallistujilta yhdessä erässä ilmoittautumisen päätyttyä keväällä 2018. Osallistumismaksusta vähennetään mahdollinen lippukunnan osallistujilleen kohdentama tuki.

Lippukuntien tuki jäsentensä osallistumismaksuihin

Mikäli lippukunta haluaa tukea jäsentensä osallistumismaksuja se voi määritellä lippukuntakohtaisen tukisumman Kuksaan ennen osallistujailmoittautumisen alkamista. Kyseinen summa vähennetään laskutuksen yhteydessä kaikkien kyseisen lippukunnan osallistujien osallistumismaksusta. Tukisumma laskutetaan yhdessä erässä suoraan lippukunnalta.

Suosittelemme lippukuntien hallituksia tekemään mahdollisesta tuesta virallisen päätöksen syksyn 2017 aikana.