Tule päiväleiriläiseksi!

Kliffan varsinainen ilmoittautuminen on päättynyt, mutta päiväleiriläiseksi pääsee mukaan leirin aikana! Vuorokauden hinta portilta ostettuna on 40 €, joka sisältää 24 tuntia leirissä. Maksu suoritetaan kortilla pääleiritoimistolla, ja päiväleirimaksulla saat päivän kliffaisaa ohjelmaa ja ruoakaa!

Leiriosallistuminen määritetään aterioiden mukaan: päiväleirimaksuun kuuluu leiriin saapumisesta lukien 4 seuraavaa ateriaa. Eli jos tulet leirille illalla, on ensimmäinen ateriasi iltapala, toinen aamupala, kolmas lounas, ja neljäs päivällinen. Jos tulet leiriin lounaan jälkeen, on päivällinen ensimmäinen ateria, ja seuraavan päivän lounas viimeinen.  Tarjolla on perusaterian lisäksi kasvisvaihtoehto ja gluteeniton vaihtoehto, muita erityisruokavalioita emme tällä aikataululla pysty valitettavasti toteuttamaan.  Kliffalla tarjottava ruoka on aina kalatonta ja laktoositonta.

Maksu suoritetaan pääleiritoimistossa kortilla.  Olethan etukäteen yhteydessä leirilippukuntaasi ja kerrot, että olet tulossa Kliffalle ja majoittaudut heidän kanssaan! Toinen vaihtoehto on majoittua leirihotelli Oivassa. Leirihotelli OIVA palvelee yhden tai useamman yön vierailijoita. Osta yöpymislippu leirin verkkokaupasta:

kauppa.kliffa2018.fi

Lippuja myynnissä rajoitettu määrä, kannattaa varmistaa paikkansa heti! 

Päiväleiriläisiä koskevat asiat:

 • Sudarit, seikkailijat ja tarpojat eivät voi osallistua päiväleiriläisinä.
 • Kliffalle voi tulla mukaan myös ilman ennakkoilmoittautumista. Tämä on mahdollista samoajille ja sitä vanhemmille (15 vuotta täyttäneille). Maksu onnistuu kortilla.
 • Erikoisruokavaliotoiveita emme valitettavasti pysty toteuttamaan osallistujille, jotka eivät ole ilmoittautuneet keväällä leirin varsinaisen ilmoittautumisajan aikana.
 • Ei sisällä kuljetuksia.
 • Leirille voi saapua leiritoimiston aukioloaikojen aikana klo 8-20. Ilmoittaudu sekä saapuessasi että lähtiessäsi leiritoimistolle.
 • Majoittuminen tapahtuu leirilippukunnissa (sovithan tulostasi etukäteen leirilippukunnan johtajien kanssa), Snadilassa (alle kouluikäisten kanssa leireilevät) tai leirihotellissa (erilliset hinnat ja varaukset).
 • Sopivan mittaisen leiripestin saat leirilippukunnastasi tai Kliffan työvoimatoimistosta.

Ilmoittautumisen ehdot

Ilmoittautumista ei pysty enää Kuksassa muokkaamaan vaan tärkeistä muutoksista tulee olla yhteydessä sähköpostitse kliffa2018@partio.fi.

Sairastumistapauksissa korvausta haetaan ensisijaisesti omasta vakuutusyhtiöstä ja toissijaisesti partiovakuutuksesta.

Laskutus tapahtuu yhdessä erässä 16.4. alkaen. Laskussa on huomioitu mahdollinen stipendi ja lippukunnan myöntämä tuki.

Leirille pääsyn edellytys on maksettu osallistumismaksu.

Katso tarkemmat ilmoittautumisehdot.

Ilmoittautumisen onnistuminen

Ilmoittautuminen on onnistunut, mikäli saat sähköpostiisi ilmoittautumisvahvistuksen ja ilmoittautumisesi näkyy Kuksassa, omissa tiedoissasi välilehdellä tapahtumat. Mikäli et ole saanut ilmoittautumisvahvistusta, eikä Kuksassakaan näy ilmoittautumistasi, ilmoittaudu uudelleen.

Haluatko tietää lisää partiosta ja leirielämästä? Tarjoamme huoltajille ja ei-partiolaisille kevään mittaan muutamassa osassa perustietoa leireilystä, eli Kliffa-vinkkejä. Jos haluat osallistua tähän leirivalmennukseen, voit tilata materiaalin sähköpostiisi.Apuja ja neuvoja

Kirjautuminen ja PartioID 

PartioID ei toimi
PartioID ei ole suoraan jäsennumerosi ja sähköpostiosoitteesi, vaan erillinen tunnus, jonka jokainen jäsen rekisteröi käyttöönsä itse. Ohjeet löydät täältä. Mikäli unohdit luomasi salasanan, sitä voi hakea uudestaan.

Jos ongelma ei näilläkään ohjeilla ratkea, asiaa voi selvittää henkilökohtaisesti lippukunnan jäsenrekisterinhoitajan kanssa. Jos sekään ei auta, kuksatuki@partio.fi auttaa.

En ole maksanut SP:n jäsenmaksua muutamaan vuoteen enkä siten pysty luomaan PartioID:tä
Ota yhteyttä lippukuntaan, jossa olet ollut (ja haluat olla) jäsenenä. Lippukunnan jäsenrekisterinhoitaja vaihtaa jäsenyytesi aktiviiseksi, jonka jälkeen pystyt luomaan PartioID:n. Tietosi pitäisi löytyä Kuksasta; jos ei, pitää sinun liittyä uudelleen jäseneksi johonkin lippukuntaan. Lippukuntien tiedot ja Liity jäseneksi-linkit löytyvät Partiohausta.

Huoltajat

Huoltaja ilmoitti vahingossa itsensä Kliffalle, vaikka tarkoitus oli ilmoittaa huollettava: kuka hoitaa ilmoittautumisen kuntoon?
Ota yhteyttä huollettavan lippukunnanjohtajaan tai jäsenrekisterinhoitajaan.
Minulla ei ole huoltajanumeroa, miten saan PartioID:n?
Ota yhteys huollettavasi lippukunnan jäsenrekisterinhoitajaan. PartioID:n voit luoda huoltajanumeron ja sähköpostiosoitteesi avulla, lue ohjeet tästä.
Partiolainen huoltaja ja huollettava eri lippukunnissa - miten saan eri lippukunnassa jäsenenä olevan huollettavani tiedot näkymään Kuksa-tunnuksillani?
Ota yhteyttä huollettavasi lippukunnan jäsenrekisterinhoitajaan, joka lisää sinut huoltajaksi.
Huollettavan tietoja ei voi valita lomakkeen yläkulmasta
Huoltajuussuhdetta huollettavaan ei ole rekisteröity. Tämän näkee myös Kuksassa omista tiedoista kohdasta Yhteystiedot -> Huollettavat. Jos huollettavia ei löydy, ota yhteyttä huollettavien lippukunnan jäsenrekisterinhoitajaan.
Miten voin luoda huoltajatunnuksen ilman sähköpostiosoitetta?
Huoltajatunnuksen voi luoda keksimällä sähköpostiosoitteen, esimerkiksi eiole@eiole.net. Tässä tapauksessa huoltajalla ei ole pääsyä tarkastelemaan tai muokkaamaan alaikäisen ilmoittautumistietoja jälkikäteen. Mahdolliset sähköpostitse saapuvat leirikirjeet ja muut tiedotteet jäävät tällöin myös saapumatta.

Ilmoittautumistietojen muokkaus 

Miten muokataan leirilippukuntailmoittautumista?
 1. Yhteyshenkilö kirjautuu Kuksaan.
 2. Mene tapahtumat-välilehdelle (kalenterin kuva). Löydät Kliffa-tapahtuman seuraavilla hakuehdoilla
  Tapahtuman nimi: Kliffa
  Järjestäjä: Kaikki
  Myös suurtapahtumat
 3. Mene välilehdelle Lippukuntailmoittautuminen ja hae lippukuntasi nimellä oman leirilippukuntanne ilmoittautuminen.

Mitä kohtia voin ilmoittautumislomakkeella muokata ja kuinka pitkään?
Lomakkeella kysyttyjä asioita voi muokata 5.3. asti. Tämän jälkeen jos olennaisiin tietoihin tulee muutoksia, ota yhteys projektitoimistoon. 
Miten ilmoittautumisen voi peruuttaa?
Ilmoittautumisen maksuton peruminen ei enää ole mahdollista 5.3. jälkeen: kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia.

Jos peruuttanut henkilö tulee toisiin aatoksiin ja haluaakin leirille, tulee siitä ilmoittaa projektitoimistolle. Projektitoimisto voi muuttaa osallistumisen taas aktiiviseksi.

Lue lisää peruutusehdoista (linkki tulossa).

Keitä kesätyöturva koskee?
Kliffan kesätyö- ja kesälomatakuu koskee kaikkia niitä, joilla voi olla pesti leirillä, eli samoajia ja sitä vanhempia. Kesätyöturva kattaa sitä hakeneen leiriläisen lisäksi puolison ja 0-6-vuotiaat lapset. Mikäli siis leirille osallistuminen ei ole mahdollista töiden vuoksi, pystyy leiriosallistumisen perumaan maksutta 31.5.2018 asti.
Missä ilmoittautumisen muokkaaminen tapahtuu?
Ilmoittautumisen muokkaaminen tehdään Kuksassa: löydät Kliffa-ilmoittautumisesi omissa tiedoissasi olevalta Tapahtumat-välilehdeltä.
Miten voi muokata partioon tutustujan ilmoittautumista?
 Kuksan ilmoittautumissivulla on linkki tietojen muokkaukseen: ”Jos et ole partiolainen ja haluat muokata aikaisempaa ilmoittautumistasi, klikkaa tästä.” Linkistä klikkaamisen jälkeen kysytään ilmoittautumistunnusta, joka on toimitettu ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiin.

Perheleiriläiset

Mikä on perhetunniste ja miten se luodaan? Miten perhetunnistetta käytetään?
Perhetunnisteen avulla pystymme yhdistämään kaikki leirille osallistuvat perheenjäsenet toisiinsa. Tätä tarvitaan ensisijaisesti majoituksen organisointia varten, mutta myös esimerkiksi siinä tilanteessa, jos huoltaja ei ole tullut hakemaan lastaan päivähoidosta. Perhekokonaisuus voi muodostua luonnollisesta perheestä, mutta siihen voi myös kuulua esimerkiksi isovanhemmat tai vaikkapa kaksi äitiä tai isää lapsineen.

Yhden perheen aikuisen tulee luoda perhetunniste ilmoittautumisen kohdasta Luo perhetunniste. Sama perhetunniste tulee lisätä kaikille perhekokonaisuuteen kuuluville ilmoittautuville ilmoittautumislomakkeessa.

Miten leirille ilmoittautuu syntymättömän lapsen äiti? Voiko ilmoittautua perheleirille, vaikka lasta ei ilmoittautumisvaiheessa vielä ole?
Syntymättömän lapsen voi ilmoittaa leirille esimerkiksi nimellä Vauva (Sukunimi). Ongelmaksi muodostuu syntymäaika, joka ei voi Kuksassa olla tulevaisuudessa. Tietoja voi kuitenkin muuttaa myöhemmin, kun lapsi on syntynyt ja oikea syntymäaika selvillä.

Muut asiat 

Mistä tiedän, että ilmoittautuminen on mennyt perille?
Vahvistusviesti menee ilmoittajalle sähköpostitse. Ilmoittautuminen on mennyt perille, jos olet saanut vahvistusviestin ja tapahtuman ilmoittautuminen näkyy omissa tiedoissasi Kuksassa.
Miksi joku ei ole saanut ilmoittautumisvahvistusta?
Henkilön ilmoittautuessa ilmoittautumisvahvistus lähetetään ilmoittautujan sähköpostiin. Alaikäisillä ilmoittautumisvahvistus lähtee sekä alaikäiselle, jos sähköpostiosoite on annettu, että huoltajalle. Ilmoittautumisvahvistuksen puuttumiseen syitä voivat olla esimerkiksi virheellinen sähköposti, ilmoitettu sähköposti on jo varattu Kuksassa tai alaikäisen partiolaisen ilmoittautuminen itse ei-partiolaisena.
Kuka näkee ilmoittautumistiedot? Pystyykö joku lippukunnan henkilö näkemään ilmoittautumistietoja?
Leirilippukunnan johtajille tulee oikeudet nähdä Kuksassa olevia ilmoittautumistietoja.
Miten saan leirilippukuntapestini näkyviin Kuksassa?
Kliffa-yhteyshenkilö käy lisäämässä/muokkaamassa leirilippukunnan pestejä tapahtumien kautta. Kun pesti on siellä lisätty, pesti näkyy myös pestatun henkilön oman Kuksa-sivun kautta tapahtumat-välilehdellä, jossa sen voi hyväksyä, kun on ensin itse ilmoittautunut Kliffalle.