Mikä on partioleiri? Eli miten vanhemman tulee valmistautua henkisesti ja pakkausvalmentajan roolissa lapsen partioleiriin

Lue blogi tästä.

Leiriläisen tavoittaminen Kliffan aikana

Huomioi, että leiriläinen ei ole tavoitettavissa Kliffalla 24/7. Kaikissa ohjelmissa ei voi pitää puhelinta mukana, se ei ole välttämättä kuuluvuusalueella, virta voi olla loppu jne. Mieti tarkkaan tarvitseeko häneen saada yhteys. Hän on turvassa leirillä. Johtajat huolehtivat siitä. Nyt ei siis tarvita ”missä ja kenen kanssa olet” -tarkistuksia.

Jos kotipuolessa tapahtuu jotain, mistä leiriläistä täytyy infota, mieti tarkkaan kenen kautta viestit: suoraan lapselle vai leirilippukunnan johtajan kautta. Vai riittäisikö, jos lapsi kuulisi asiasta vasta leirin jälkeen?

Jos puhelimen ottaa leirille, sille pitää olla oma varavirtalähde mukana.

Kyläilypäivä 28.7.

Leirin kyläilypäivä, eli päivä jolloin vanhemmat ja muut kiinnostuneet ovat tervetulleita tutustumaan leiriin, on lauantaina 28.7. Kyläilypäivään saapuvan tulee ostaa pääsylippu. Tästä tiedotetaan nettisivuillamme, kun lippujen myynti alkaa. Kyläilypäivänä vierailijoilla on mahdollisuus kierrellä leiriä ja tutustua leiriläisten ”kotioloihin”. Tutustuminen joihinkin ohjelmiin tulee myös olemaan mahdollista. Sudenpentuikäisten leiriaika päättyy ennen kyläilypäivää, mutta halutessaan sudenpentujen vanhemmat voivat tulla yhdessä sudenpentunsa kanssa vielä tutustumaan leiriin ostamalla liput.

Pakkauslista